Vivo prezintă noul telefon IQOO

Chinezii de la Vivo au produs un telefon care se intrece cu Huawei si cu Samsung, acest telefon avand niste caracteristici care nu ar trebui omise. Multi producatori de telefoane si-au creat branduri diverse pentru a se adresa diferitelor categorii de public. Huawei a facut-o cu Honor, Black Sahrk si Xiaomi, iar Vivo o face in momentul de fata cu IQoo.

In ultima perioada au aparut mai multe infromatii cu privire la telefonul care se afla in momentul de fata sub brand-ul celor de la Vivo. iQoo nu are inca un terminal pe piata, dar informatiile care au aparut despre el spun multe lucruri despre acesta. Primul detaliu care iese in evidenta atunci cand vine vorba despre acest telefon este rapiditatea sa de incarcare.

El va reusi astfel sa se incarce de la 0 la 100% in doar 47 de minute. Cel mai probabil acest telefon va fi disponibil in culorile rosu si albastru. Spatele telefonului va incorpora un degrade interesant, el reusind sa scoata in evidenta mai multe cuori.

Gadget-ul va rula cu FunTouch OS, aceasta fiiind cea mai noua versiune de Android. In partea de sus a acestui telefon va avea o crestatura sub forma unei picaturi, iar pe spatele telefonului se vor afla trei camere. Ecranul acestuia va avea o marime de 6.4 inchi, el fiind unul de tip AMOLED.

Un alt aspect interesant, atunci cand vine vorba despre acest ecran este rezolutia sa de 1080 x 2340 pixeli. Din punctul de vedere al raportului de aspect, acesta va fi unul 19:5:9. Acumulatorul este un alt lucru care iese in evidenta atunci cand vorbim despre acest telefon, el avand un acumulator de 4000 mAh.

Senzorul de amprenta este ascuns in spatele ecranului, iar creierul din spatele telefonului este un cip Snapdragon 855. In momentul de fata se stie faptul ca pretul de achzitie al acestui telefon este de 600 de dolari pentru configuratia de 6GB RAM. Un astfel de telefon va avea o memorie interna de 128GB.

Persoanele care dispun de un buget mai generos, pot alege si un telefon de 900 de dolari. In acest pret, veti primi un telefon de 12GB RAM, dar si 256GB memorie interna. Exista in lista chiar si o optiune de 8GB RAM, dar deocamdata nu se stiu prea multe despre ea. Acest telefon este optiunea perfecta pentru orice iubitor de tehnologie care doreste sa aiba parte de un telefon cat mai performant.

Lasă un răspuns