Serialul Westworld – de ce este atât de popular?

Exista anumite seriale care debuteaza timid si apoi exista Westworld. Un serial inspirat din filmul cu acelasi nume, produs de Jonathan Nolan si Lisa Joy,care se deruleaza intr-un parc de distractii cu tema western populat de roboti.

Vizitatorii care ajung aici pot sa profite de tot felul de placeri vinovate si de pacate care nu sunt permise in lumea reala.

Pentru povestea sa. Pitch-ul este unul simplu- un parc de roboti populat de roboti. Atentie insa. Acesti roboti sunt conceputi ca niste oameni adevarati. Gandesc, vorbesc si actioneaza ca si toata lumea. Vizitatorii care ajung aici sunt in cautare de hedonism. Pot sa bea cu robotii sau chiar mai mult, pot sa ii omoare si asta fara sa se teama de consecinte.

In spatele acestor atractii, avem acces si la conducerea parcului, la felul in care acesta este administrat, felul in care personajele au fost create si concepute si cum le este asigurata siguranta.

Pe scurt, avem dreptul de a intra in culisele unui fel de Disney putin mai sumbru.

Are o distributie de exceptie. Pe langa Jonahan Nolan si Lisa Joy, J. J. Abrams este si el parte din productie. In ceea ce priveste actorii, se regasesc cele mai bune nume precum Anthony Hopkins, dar si unii actori mai tineri care completeaza si ei de minune castingul precum Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Tessa Thompson sau Aron Paul.

In mod evident, este vorba despre HBO. HBO a comandat serialul pentru a avea un alt serial de succes precum Game of Thrones. Se alatura astfel altor nume de seriale populare precum The new pope, Chernobyl, True Blood, Sopranos, Watchmen sau Years and Years.

Serialul are o dimensiune imprevizibila dar si una psihologica. Aici se amintesc unele concepte precum liberul artbitru sau determinismul. Are twisturi care te vor tine pur si simplu legati de canapea. Dar va trebui sa astepti pana la jumatatea primului sezon pentru a intelege cu adevarat intriga sa.

Lasă un răspuns