Serialele care ar fi trebuit sa aiba un singur sezon

Uneori, primele sezoane sunt atat de bune sau atat de cuprinzatoare, incat sunt mai mult decat de ajuns. Cu alte cuvinte, nici nu mai au nevoie de o continuare. Sa vedem care sunt serialele care intra in aceasta categorie.

La Casa de Papel. Da, intriga este una foarte buna si echipa profesorului si ea. Da, iubim sa ii vedem pe toti la televizor, pe micile ecrane. Dar, ar trebui sa fie vorba despre un jaf unic in fabrica nationala de monede din Spania. Si chiar daca al doilea sezon ne tine uneori cu sufletul la gura, happy ending-ul din primul sezon este cu siguranta mai mult decat de ajuns.

Elite. Intreg sezonul intai al serialului este centrat in jurul omorarii Marinei. Si la sfarsitul sezonului cu numarul 1 aflam si identitatea criminalului. Si cand s-a anuntat ca va aparea sezonul cu numarul 2, multa lume s-a intrebat ce se va mai putea intampla acum ca intriga a fost rezolvata. Dar la final, sezonul cu numarul 2 a fost foarte apreciat de catre fani.

Pretty Little Liars. Daca tot vorbim despre invartitul in cerc, iata inca un alt serial care s-ar fi putut opri la primul sezon. In orice caz, daca intriga din serial s-ar fi oprit la primul sezon, am fi economisit foarte mult timp. Pentru ca a trebuit sa asteptam pana in sezonul sase ca sa aflam care este identitatea adevarata a lui – A. Si dupa toate acestea, serialul mai revine cu un sezon cu numarul 7, cu un nou –A. O adevarata spirala infernala.

YOU. Dupa un intreg sezon foarte popular pe Netflix, acest serial s-ar fi putut opri la primul sezon. Sa fim in mintea angoasantului psihopat Joe, timp de un sezon a fost mai mult decat suficient.

Killing Eve. Una este agent MI-5 alta este o psihopata criminala. Si sunt extrem de obsedate unele de altele. Si asa incepe eternul joc de-a soarecele si pisica. Si se urmaresc de-a lungul intregului sezon cu numarul 1. Dar si de-a lungul intregului sezon cu numarul 2. Si cand vedem ca Eve a fost impuscata de catre Vilanelle la sfarsitul sezonului cu numarul 2 ne gandim ca poate un singur sezon ar fi fost de ajuns.

Riverdale. Primul sezon din Riverdale este extrem de cool. O crima, o ancheta, un liceu, gasti de liceu, totul invartindu-se in jurul lui Archie si a gastii sale de prieteni. Si la sfarsitul primului sezon si a celor 13 episoade ale sale, aflam raspunsurile la toate intrebarile noastre. Dar cu cat serialul avanseaza mai mult, cu atat ne pierdem in povesti. Deci un prim sezon ar fi fost mai mult decat de ajuns.

One thought on “Serialele care ar fi trebuit sa aiba un singur sezon

  1. Mi se pare mie sau fiecare dintre aceste seriale care trebuiau sa aiba un singur sezon s-au dovedit a fi seriale exceptionale care au mers din ce in ce mai bine odata cu aparitia noilor sezoane? Mai ales Casa de Papel, wow, va dati seama ce pierdere ar fi fost daca s-ar fi oprit la primul sezon? Serialul asta a rupt efectiv pe site-uri precum free tv series online si nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *