Grey’s Anatomy – serialul nu poate continua fără Alex Karev

Grey’s Anatomy – serialul nu poate continua fără Alex Karev

Fanii din lumea intreaga inca nu isi revin dupa vestea pe care au primit-o de ceva vreme. Justin Chambers, un actor emblematic al celebrului serial a anuntat ca va pleca. Dupa 16 sezoane a plecat chiar fara sa isi ia la revedere.

Serialul poate sau nu poate sa continue fara el? Cu sigurnata ca nu. Iata si de ce.

Cui i se va mai confesa Meredith de acum inainte? Fie ca vorbim despre Cristina in primele zece episoade din serial sau de Alex Karev, incepand cu sezonul numarul 11, eroina noastrra, Meredith Grey a avut mereu o persoana cu care sa vorbeasca si careia sa i se confeseze. Acest suflet pereche sau acest amic de pret caruia putea sa ii spuna orice, care era mereu acolo pentru ea, care o iubea neconditionat si viceversa. Pe langa povestile sentimentale, aceasta relatie centrala amicala constituie sufletul serialului.

Magia nu va mai fi acolo, prezenta. Ati vazut ca pana acum, initialele lui Meredith, Alex, George, Izzie si Cristina formeaza cuvantul magic? Daca ne intrebi pe noi, acest lucru nu este deloc intamplator. Dupa moartea lui George si plecarile succesive ale lui Izzie si Cristina, putem crede cu adevarat ca intreaga magie se va risipi. Pentru ca, in mod oficial, din cei cinci incepatori din primele episoade sau sezoane a mai ramas doar Meredith.

Ce va fi cu serviciul de pediatrie de la Grey Sloan? Da, stim bine ca i s-a gasit un inlocuitor lui Alex Karev in calitate de sef al pediatriei de la Grey Sloan. Este vorba despre Cormac Hayes Aka McWidow. Si foarte multe lucruri ne fac sa credem ca este vorba despre viitorul iubit al lui Meredith.

Dar oare putem crede ca spitalul se va purta ca si cum acesta nu ar fi existat? El care si-a dedicat intreaga munca pacientilor si care a muncit pentru prestigiul spitalului? In orice caz, nimic nu va mai fi ca inainte.

Cum ramane cu Jo in toata aceasta poveste? Jo se va separa oare pur si simplu de Alex? Ei, care si-au spus Da la finalul sezonului cu nmarul 14 formeaza unul din cele mai frumoase cupluri din serial. Iar iubirea lor pare indestructibila.

Alex Karev era unul din cele mai bune personaje. Este cel putin in top 3 dupa Meredith si dupa Cristina. Si popularitatea sa era tot mai mare de-a lungul sezoanelor. Deci este foarte dificil sa ne imaginam o continuare fara el mai ales ca se pare ca va fi si un sezon 17…

One thought on “Grey’s Anatomy – serialul nu poate continua fără Alex Karev

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *