Top 5 filme horror pe care le-am vrea adaptate în seriale

In 15 ianuarie 2020, reboot-ul filmului „The Grudge” a aparut pe marile ecrane. Cu ocazia aceasta ne putem gandi la serialele pe care ne-am dori sa le vedem adaptate dupa marile filme horror.

The Grudge. Fantoma lui Kayako Saeki oare ar putea bantui si micul ecran? Da, de ce nu. In timp ce filmul a avut deja mai multe versiuni pe marele ecran, un serial adaptat dupa acest serial horror nu ar strica… ore si ore intregi de suspans si de fiori reci pe sira spinarii, personajele principale care fac fata acestui personaj terifiant, cu un format perfect adaptat unde episoadele s-ar putea juca foarte bine cu temporalitatea evenimentelor si oferi mai multe puncte de vedere.

Saw. In timp ce filmul cu numarul 9 va aparea pe micile ecrane in acest an, de data aceasta cu Chris Rock si Samuel L. Jackson, aceasta franciza ar putea sa fie un serial perfect. Cu un format de antologie, un fiecare sezon ar putea urmari fiecare poveste in parte, cu un grup diferit de persoane de fiecare data. Ar putea reveni unele capcane culte, cu noi inventii macabre. Dar cu Toni Bell, bineinteles.

A Nightmare on Elm Street. Da, un serial exista deja, care a aparut in anul 1988 si care are doar doua sezoane. Da cu tehnologia si cu efectele speciale din zilele noastre, o reintoarcere a lui Freddy pe micile ecrane ar fi o frumoasa ocazie de a folosi universul sau. Fiecare episod s-ar putea baza pe un vis diferit cu noi modalitati de a-l vedea pe criminal cu manusi de otel cum isi chinuie si macelareste victimele. In mod evident, il vrem pe Robert Englund cum isi reia rolul.

The Conjuring. In timp ce partea numarul 3 a serialului apare in acest an, in septembrie, enormul univers al acestui film ar putea fi adaptat perfect in serial pentru micile ecrane. Exista deja mai multe spin-off-uri inspirate din acest univers si alte povesti pot sa fie spuse in episoade sau sezoane.

Urban Legend. In timp ce un serial bazat pe intamplarile din I Know What You Did Last Summer este in pregatire, oare ce nu ar putea aparea si o adaptare dupa Urban Legend? Un film in care legendele urbane iau viata cu un criminal care ii terorizeaza pe eroi si pe eroine.

Tu ce film horror ai dori sa vezi adaptat in serial?

One thought on “Top 5 filme horror pe care le-am vrea adaptate în seriale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *