De ce să urmărești Monster Hunter cu Milla Jovovich. Câteva motive

Vrei sa te relaxezi in fata unui film bun de actiune? Nu mai cauta, avem deja cel mai potrivit film pentru tine. Un film inedit care nu a fost lansat in salile de cinema din cauza pandemiei si disponibil actualmente cu o oferta de lansare pe platforma CANAL VOD. Pregateste popcornul si incepe vanatoarea exploziva de monstri.

Este adaptarea unui joc video cunoscut
Monster Hunter. Iti spune ceva acest nume? Daca esti pasionat de jocurile video atunci cu siguranta raspunsul la aceasta intrebare este Da. Este vorba despre adaptarea cinematografica a francizei cu acelasi nume dezvoltata de Capcom, lansata initial pe Playstation la mijlocul anilor 2000. De atunci, universul fantasy in care jucatorul incarneaza un vanator de monstri s-a dezvoltat pe toate consolele si a cunoscut mai multe continuari.
Cuplul din Resident Evil se ocupa de acest film

Iata o veste care ar trebui sa ii incante pe fani. Regasim un adevarat specialist in acest gen care se ocupa in mare parte de film, Paul W.S. Anderson. Adica, realizatorul, producatorul si scenaristul caruia ii datoram saga Resident Evil. De altfel, cine credeti ca joaca rolul principal in acest film? Mila Jovovich, vedeta din Resident Evil care isi urmeaza din nou sotul intr-o noua aventura. Doar ca de data aceasta, in loc sa lupte impotriva unor zombii, actrita va lupta impotriva unei hoarde de monstri, unii mai uriasi si mai periculosi decat altii…
Un blockbuster asa cum ne place noua

Milla Jovovich interpreteaza aici rolul capitanului Natalie Artemis, plecata in misiune cu o unitate de elita in desert cand brusc, luata prin suprindere de o furtuna surprinzatoare, se trezeste intr-un univers paralel populat de creaturi enorme si periculoase totodata. In timp ce incearca sa paraseasca aceasta lume ostila, eroina noastra intalneste un vanator misterios, obisnuit cu monstri. Ambii vor avea un obiectiv comun: acela de a supravietui.

Lasă un răspuns