Cele mai frumoase locuri de vizitat fără întârziere

Iata o lista cu cele mai frumoase locuri de pe planeta pe care ar trebui sa le vizitezi macar o data in viata.
Cascadele Victoria, la granita dintre Zimbabwe si Zambia

Un loc iesit din comun in care se exprima intreaga putere a unui fluviu. Aceste cascade sunt atat de violente datorita debitului impresionant al fluviului Zambezi. Este unul din cele mai mari fluvii de pe continental African.

Salar D’Uyuni, Bolivia, unul din cele mai frumoase locuri din lume
Un desert de sare cocotat pe dealuri aride la peste 3000 de metri inaltime. Acest loc este unic in lume, motiv pentru care se afla pe lista celor mai frumoase peisaje din lume.

Desrrtul alb Lençois Maranhenses din Bolivia
Acest loc este unul absolut magnific, un ansamblu de dune de nisip. Acest loc se afla in partea de nord a Braziliei, mai precis in statul Maranhao, nu departe de orasul Jericoacora. Desertul alb se intinde pe o suprafata de 150 000 de hectare si lagunele sale se umplu cu apa in general in luna mai pana in luna noiembrie.

Desertul Sahara
Dune imense de nisip care par sa invadeze totul…desertul le provoaca unora senzatia de vertij mai ales cand stim ca a inghitit de-a lungul anilor locuri propice vietii. Sahara este ca si o mare de nisip, un loc infinit si periculos. Desertul Sahara este in egala masura si unul din cele mai mari deserturi din lume.

Sossusvlei, desertul Namib
Copaci pietrificati in mijlocul unui deal de sare si argila inconjurata de dune imense de nisip rosiatic. Natura ne dovedeste inca o data cat este de creativa…

Ghetarul Pia
Este, fara indoiala, unul din cele mai frumaose ghetare din lume. Situat in Chile, regiunea Patagonia, acest rau de gheata de mai multe milioane de metri cubi se arunca in apele unui fjord. Un spectacol incredibil.

Lasă un răspuns