Cele mai bune filme cu Nicolas Cage

La sfarsitul anilor ’90, Nicolas Cage era la apogeul carierei. Unele din cele mai bune filme ale sale sunt acum disponibile pe Disney+ la sectiunea Star.

Rock (1996). Condus de generalul Hummel, un gup de soldati preiau controlul asupra insulei Alcatraz. In posesia unui gaz mortal, ameninta orasul San Francisco si cer o rascumparare. Pentru a salva orasul, Stanley Goodspeed, un expert in arme chimice este somat sa participe la o operatiune de interventie. I se alatura Patrick Mason, singurul prizonier care a reusit sa evadeze din Alcatraz si capabil sa il opreasca pe Hummel si pe oamenii sai.

Con Air (1997). Cameron Poe ar fi putut avea o viata idilica. Insa, intr-o seara, acest soldat american, reintors la sotia sa, este atacat de un grup de betivi. Aparandu-se, ucide unul din atacatori. Justitia decide sa il condamne la inchisoare. Sapte ani mai tarziu, va putea in sfarsit sa se reuneasca cu cea pe care o iubeste cel mai mult pe lumea aceasta si sa o cunoasca pe fiica lor, pe care nu a vazut-o niciodata. Insa, avionul care se ocupa de tranzitul prizonierilor reuneste cei mai periculosi asasini si Cameron se trezeste in mijocul unei deturnari puse la cale de Cyrus Grissom.

Snake Eyes (1998). Snake Eyes se deruleaza in timpul unui meci de box intr-o sala de sport mare din Atlantic City. Rick Santoro este un politist cu reputatie negativa venit pur si simplu sa asiste la meciul secolului. In mijlocul meciului se aud impuscaturi. Secretarul de Stat este impuscat, multimea intra in panica si Rick trebuie sa inceapa sa investigheze. Insa, in realitate, acest incident ascunde un veritabil complot…

Bringing Out The Dead (2000). 48 de ore din viata unui ambulantier. In ciuda eforturilor depuse pentru a mentine oamenii in viata, Frank vede fantomele oamenilor pe care nu a reusit sa ii salveze. Cu toate acestea, nu vrea sa renunte la aceasta meserie pe care o adora.

Lasă un răspuns