Cadoul potrivit pentru un bărbat?

E ziua prietenului, a tatălui sau a unui coleg de muncă și nu ai habar ce să-i cumperi? Păi, treaba stă destul de simplu. În acest articol vă voi da câteva idei și chiar mai mult, să vedeți ceea ce și-ar dori. Cadoul depinde și de gradul de interes pentru acea persoană, pentru iubițel, ceva mai simbolic, mai de valoare, dar dacă e un simplu coleg de muncă, merge orice, de la un ceas pentru șef, la un tort, sau chiar mai simplu, un obiect de îmbrăcăminte.

Ce folosim noi bărbații? Cam asta ar fi intrebarea ce ar trebui să fie pusă. De la haine, care nu ar fi prea ok dacă nu simbolizează ceva, la un ceas, un telefon, sau chiar o seară romantică. În general trebuie cumpărat ceva ce se poate returna, sau schimba cu ceva pe placul său, nu are rost să oferim un lucru de care dorim să scăpăm ca apoi el să se chinuie să îl vândă. A doua zi dupa Valentines Day, a fost internetul plin de electronice, laptopuri și telefoane, noi, la 75% din preț. Acestea nu se pot returna, depinde și de magazinul de unde e luat, dar puține acceptă dacă nu sunt luate de persoana în cauză.

Dacă bugetul e restrâns, merge și un ceas, sau ceva de marcă, acestea sigur se pot returna sau schimba. Gusturile diferă la fiecare și e cam imposibil să nimerești exact pe placul său. Întotdeauna există și varianta de a oferi bani, într-un plic drăguț, să își cumpere ce îi dorește inimioara, sau să-i cheltuiască cu voi, mult mai plauzibil.

Un cadou e greu de găsit când te afli în situația de a oferi, nimic nu e suficient de bun, ce ar îndeplini acest criteriu, e prea scump. Dar dacă te detașezi puțin de situație, vei vedea cu alți ochi, vei vedea ce are nevoie, ce ar avea nevoie și nu știe.

Lasă un răspuns