Aquaman domină topul încasărilor din ultimul deceniu în România

Avand incasari de 15,7 milioane de lei, la noi in tara, Aquaman a devenit filmul cu cele mai multe incasari de la Avatar pana in prezent. Filmul Aquaman a resit sa-si adjudece prima pozitie in clasamentul incasarilor din anul 2009 incoace. Acest film a reusit sa vanda pana acum 680.000 de bilete in tara noastra. Cu toate ca a avut incasari mai mari, acesta nu a reusit sa intreaca Furios si Iute 8, film ce a fost vazut de 683.878 romani de la lansarea sa din aprilie 2017.

Dezavantajul filmului in care a aparut Vin Diesel a fost ca acest film nu a fost 3D, precum Aquaman, de aici si preturile mai mici la bilete. Incasarile totale ale filmului Furios si Iute se ridica pana in momentul de fata la 13.316.052 lei. Cu toate ca Aquaman a avut un succes foarte mare la cinema, acesta nu se apropie inca de Avatar. Acelasi lucru se intampla si cu Furios si Iute 8. Filmul lui James Cameron a fost lansat pe 18 decemebrie 2009, el ruland in cinemaurile de la noi timp de 38 de spatamani. Acest film a fost vazut de un numar de 881.718 spectatori. Incasarile pentru el au fost destul de mari, acestea ajungand pana la 18,61 milioane de lei.

Un lucru care ne intrebam este daca Avatar 2 va reusi sa intreaca recordurile stabilite de primul film Avatar. Avatar 2 are o data de lansare pe 18 decembrie 2020. Multe voci sustin ca Aquaman a fost un nou milestone atins de cinematografie datorita efectelor incredibile pe care le-am vazut in acest film. Se oare ca Aquaman ar dezavantaja chiar si Avatar 2, acest film folosindu-se de efectele subacvatice, efecte care cel mai probabil vor fi foarte comune si in Avatar 2. Datorita numarului mare de persoane care au vorbit despre Aquaman, comparandu-l cu ceea ce ne-am putea astepta de la filmul Avatar 2, James Cameron s-a decis sa raspunda.

El a spus despre Aquaman ca a fost un film distractiv, dar efectele sale subacvatice nu au fost insa realiste. Ramane de vazut astfel daca filmul lui James Cameron va reusi sa se ridice la asteptari pe care regizorul le are si daca acesta va reusi sa doboare noi recorduri. Deocamdata nu se stiu atat de multe lucruri despre noul film al lui Cameron, de aceea vom mai avea de asteptat pana la aparitia acestuia in 2020.

Lasă un răspuns