Aceste seriale te fac sa cheltui bani

Da, este deja greu sa stii ca ai un buget limitat. Dar cand te mai si uiti la anumite seriale care te fac sa vrei sa iti cheltui tot bugetul, lucrurile devin si mai dificile.

Ne uitam la seriale pentru a evada putin si pentru a uita de micile griji zilnice. Dar uneori, acestea au un efect invers si pot chiar sa inrautateasca anumite situatii deja tensionate. Mai ales atunci cand vedem anumite personaje pline de bani, care duc o viata foarte glamour si care ne fac sa vrem sa mergem direct la shopping.

Gossip Girl. Atunci cand ne gandim la personaje bogate din seriale, ne gandim direct la Serena, la Blair si Nate si la intreaga gasca din Gossip Girl. De abia majori merg la sedinte de shopping care costa cat chiria noastra lunara uneori si totul cu un sofer privat, pe deasupra. Deci atunci cand ii vedem cu hainele supe trendy sau locurile hype pe unde ajung, vrem sa facem si noi la fel.

Succession. Aici nimeni nu se joaca. Argintul se numara in milioane si asta se vede, de la hainele lor, pana la decoratiunile interioare si pana la masinile lor, care au un sofer privat, bineinteles. Este deci dificil sa nu vrei sa fii servit cu sampanie toata ziua, privind acest serial care ne face sa vrem sa vindem tot pentru a ne cumpara un yaht.

Dynasty. Ce mai conteaza daca atunci cand poti sa bei o sampanie, ca si cum ai scoarte o bere simpla din frigider? Si sa te relaxezi cu bulele din Moet si Chandon? Viata personajelor de aici nu este mereu usoara, dar nu le plangem de mila deoarece am vrea sa fim in locul lor sa cheltuim pana nu mai putem….

Sex and the City. Carrie a spus totul. Shoppingul este viata sa. Si daca am face shopping cum face ea, cu siguranta ca intr-o luna am da faliment.

Revenge. Acest serial nu ne face sa vrem neaparat sa mergem la shopping, ci sa ne vindem sufletul si familia pentru a ne cumpara o casa in Hamptons. Piscina, terasa, suprafata imensa si personal in casa… cei de aici du cea mai frumoasa viata si am putea fi in stare chiar sa acceptam putina drama pentru a profita putin de viata lor frumoasa.

Empire. Sunt bogati, sunt frumosi, canta foarte bine… recunoaste ca ai vrea sa faci si tu parte din aceasta familie. Iar tinutele lui Queen si aerul sau de diva nu au cum sa te faca sa zici contrariul.

Big Little Lies. Cand vedem casele de aici, cu siguranta ce ne dorim sa traim si noi acolo arhitectura originala, incaperi spatioase, decoratiuni stilate..

One thought on “Aceste seriale te fac sa cheltui bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *